Tag Archives: disetel

Atlantic City saiki disetel kanggo patang taun Casino Tenaga Kerja

Saben sangang casinos Atlantic City saiki wis mlebu kontrak anyar karo serikat casino utama wilayah. [Image: Shutterstock.com] Tentrem ing kutha Iku katon kaya Atlantic City casinos bakal tentrem atine kanggo patang taun sabanjuré sawise pejabat mlebu kontrak Uni mirunggan. serangan potensial lan aksi mogok Kahanan sing durung mesthi wis nyebabake kutha sajrone sawetara wulan kepungkur… Read More »