Tag Archives: EPLs

Paddy Power Mbayar Ten Hags Kanggo EPL’s Next Firering

Manchester United nandhang kekalahan ngremehake liyane ing akhir minggu, lan Paddy Power mbayar saham kanggo manajer Erik Ten Hag (gambar) dadi manajer sabanjure ing EPL. [Image: Shutterstock.com] Cukup katon operator sportsbook Irish Paddy Power dikenal kanggo kampanye marketing off-the-wall. Awal wulan iki, perusahaan kasebut mbayar Liverpool kanggo menang Liga Premier sadurunge musim 22/23 diwiwiti, lan… Read More »