Tag Archives: ESPN

CEO Disney Says ESPN Ora Bakal Nangani Betting Olahraga

ESPN lan Disney saiki nggoleki pihak katelu kanggo mbantu dheweke mlebu ing jagad taruhan olahraga. [Image: Shutterstock.com] Tau ing kertu CEO Disney Bob Chapek ngandika ana sing jaringan olahraga afiliasi ESPN looking for partners kanggo mlebu ing pasar totoan olahraga. Saiki, kita bakal mbutuhake mitra kanggo nindakake iku, amarga kita ora bakal dadi buku. “Kita… Read More »