Tag Archives: Faces

Kindred Faces $42.7M Denda yen tetep beroperasi ing Norwegia

Pengatur Gambling ing Norwegia wis dielingake Kindred Group sing padha bisa ngadhepi denda minangka akeh minangka $ 42,7 mayuta-yuta yen padha terus operate ing negara. [Image: Shutterstock.com] Potensi tagihan sing akeh banget Norwegia gambling regulator wis ditanggepi bebaya kanggo Kindred Group sing bisa ngadhepi denda minangka akeh minangka NOK437 yuta (US $ 42,7 mayuta-yuta) yen… Read More »