Tag Archives: Football

BetMGM Dijenengi New NBC Sunday Night Football Sponsor

BetMGM wis njupuk alih PointsBet minangka sponsor taruhan NBC Sunday Night Football. [Image: Shutterstock.com] njupuk alih BetMGM minangka Sponsor taruhan Sunday Night Football anyar NBC, ngganti PointsBet. Periode perusahaan kasebut diwiwiti kanthi pertunjukan pra-pertandhingan kanggo pertandhingan Minggu wengi pungkasan antarane Green Bay Packers lan Chicago Bears. sponsor kanggo liyane mangsa Alesan kanggo owah-owahan iku PointsBet… Read More »

Mbappé Spurs Revisit French Football Gambling Deal

Bintang bal-balan Prancis Kylian Mbappé wis njupuk posisi anti-judi, nyebabake kerusuhan ing tingkat paling dhuwur ing bal-balan Prancis. [Image: Shutterstock.com] Protest marang gambling Superstar bal-balan Prancis Kylian Mbappé wis njupuk sikap angel marang gambling perusahaan, kang wis impact gedhe ing pendekatan bal-balan Prancis kanggo totoan olahraga. Dheweke saiki nampa dhukungan saka sawetara kancane. Mbappe, pemain… Read More »

DraftKings Sponsor Amazon Kamis Wengi Football

DraftKings minangka sponsor multi-taun anyar kanggo Thursday Night Football ing Amazon Prime Video. [Image: Shutterstock.com] Perjanjian multi-taun DraftKings saiki dadi sponsor kanggo siaran Thursday Night Football (TNF) Amazon. Operator totoan olahraga ngumumake kabar kasebut ing dina Selasa, kanthi hubungan multi-taun wiwit tanggal 15 September nalika Kepala Kansas City main Los Angeles Chargers. panyedhiya eksklusif pra-pertandhingan… Read More »

UNLV Slot Machine dadi Viral Sajrone College Football Kickoff

Tim bal-balan UNLV nggawe mesin slot interlude perayaan sajrone game bal-balan akhir minggu lan langsung dadi viral. [Image: YouTube/Eddie Hoeweleryt] Vegas lan bal-balan teka bebarengan Minggu nol ing bal-balan kuliah nggawa eseman saka para penggemar sing seneng, nyorot game saka para atlit sing nggumunake, lan… mesin slot. Bener, gelandang Universitas Nevada, Las Vegas (UNLV) Austin… Read More »

Amazon, DirectTV menyang Co-Broadcast Thursday Night Football

Amazon lan DirecTV nggawa Kamis Wengi Bal-balan bali menyang publik kanthi susunan anyar. [Image: Shutterstock.com] Nggawa Thursday Night Football kanggo umum Amazon lan DirectTV wis sarujuk kemitraan kanggo siaran Kamis Wengi Sepakbola tengen Amerika. Amazon sarujuk kanggo njupuk alih ing 2022, setaun luwih dhisik tinimbang jadwal Pitakonan babagan carane Amazon bakal ditampilake TNF pinunjul wiwit… Read More »