Tag Archives: Gambar

Gambar Apa Kabeh ing poker profesional

Irish poker pro Dara O’Kearney nerangake apa gambar penting nalika muter poker profesional. [Image: Shutterstock.com] Irish kapenuhan final Ing taun 1999, wong Irlandia Noel Furlong dadi wong non-Amerika pisanan sing menang ing Acara Utama World Series of Poker (WSOP). Tabel pungkasan apik tenan amarga uga nampilake loro wong Irlandia liyane. Salah sijine yaiku pemain Irlandia… Read More »