Tag Archives: gambling slot

Twitch Bans unregulated Online Casino Stream

Twitch wis ngumumake bakal nglarang konten streaming saka kasino online sing ora diatur wiwit 18 Oktober. [Image: Shutterstock.com] Tumindak Platform streaming utama Twitch wis ngumumake bakal nglarang kabeh aliran sing ana gandhengane karo kasino online sing ora diatur. Situs sing diduweni Amazon ngumumake pamindhahan kasebut Selasa liwat Twitter, kanthi larangan kasebut ditrapake tanggal 18 Oktober:… Read More »

Mbappé Spurs Revisit French Football Gambling Deal

Bintang bal-balan Prancis Kylian Mbappé wis njupuk posisi anti-judi, nyebabake kerusuhan ing tingkat paling dhuwur ing bal-balan Prancis. [Image: Shutterstock.com] Protest marang gambling Superstar bal-balan Prancis Kylian Mbappé wis njupuk sikap angel marang gambling perusahaan, kang wis impact gedhe ing pendekatan bal-balan Prancis kanggo totoan olahraga. Dheweke saiki nampa dhukungan saka sawetara kancane. Mbappe, pemain… Read More »

Inter Milan Setuju karo Gambling Operator LeoVegas

Inter Milan wis gabung karo LeoVegas, mlebu perusahaan gambling minangka panyedhiya infotainment anyar. [Image: Shutterstock.com] Inter Milan gabung karo LeoVegas Buta bal-balan Italia Inter Milan wis mlebu persetujuan kemitraan karo perusahaan gambling populer LeoVegas. “Inter lan LeoVegas.News minangka kombinasi sing dilahirake kanthi kepinginan kanggo terus melu komunitas penggemar Nerazzurri,” ujare Inter ing pratelan sawise pengumuman… Read More »

Twitch Jeneng Ndhesek Gambling Larangan minangka Colleagues Reveal Perjuangan

Sawetara streamer Twitch sing misuwur nggunakake platform kasebut kanggo nglarang aliran judi sawise salah sawijining kolega ngumumake perjuangane karo kecanduan. [Image: Shutterstock.com] Wahyu paling anyar Akeh streamer Twitch sing misuwur njaluk platform kanggo nglarang konten judi sawise kanca-kanca streamer mbabarake perjuangane karo kecanduan. Slikers njupuk dhuwit saka penggemar lan kanca-kanca streamer Abraham Jehad “Sliker” Mohammed… Read More »

Tuan tanah Kasino AS Dominasi Sektor Properti AS 2022

Investor yakin REIT Kasino kaya VICI bisa ngalang-alangi inflasi, kanthi siji-sijine bagean saka sektor properti AS sing ngrekam asil positif ing 2022. [Image: Shutterstock.com] Tetep positif Kapercayan investasi real estate casino (REITs) wis kaget akeh ahli industri kanthi kemampuan hedging inflasi. Saiki dadi siji-sijine bagean saka sektor properti AS sing ngirim keuangan positif ing taun… Read More »

NFL Stock Market Style Mojo App Bukak ing New Jersey

Mojo, app totoan olahraga anyar sing nglacak pemain kaya saham, dibukak ana. [Image: Shutterstock.com] Mojo tekan pasar Mojo, aplikasi pelacakan data olahraga sing didhukung dening Alex Rodriguez, pisanan diluncurake ing New Jersey. pemain nyetel skor adhedhasar stats padha samesthine kanggo entuk Aplikasi kasebut ngetutake antarmuka sing padha karo aplikasi dagang saham, kanthi pemain dicetak adhedhasar… Read More »

Macau Gambling Kepala Nolak Laundering, Gaming Illegal

Alvin Chau, tokoh penting ing Macau kang gambling pemandangan, rek sawetara biaya related kanggo ilegal gambling ing pengadilan ana. [Image: Shutterstock.com] Tuduhan marang Alvin Chau Alvin Chau, dhuwur-profil gambling eksekutif ing Macau, rek tuduhan saka ilegal gambling , laundering dhuwit lan mlaku sindikat pidana sak nyoba ana. dipenjara ing warrant nuduh wong saka ilegal gambling… Read More »

60 Vietnam kasil uwal Cambodia Casino

Kanggo kaping pindho ing sasi, akeh wong Vietnam mlayu saka casino Kamboja sing diduga dieksploitasi. [Image: Shutterstock.com] Nuju kamardikan Ing akhir minggu, 60 wong Vietnam mlayu saka kasino ing Kamboja sing diduga ditahan lan dieksploitasi. Iki tandha kaping pindho klompok buruh Vietnam wis oncat saka casino Kamboja kurang saka sasi. wong papat gagal oncat Uwal… Read More »

Kindred Faces $42.7M Denda yen tetep beroperasi ing Norwegia

Pengatur Gambling ing Norwegia wis dielingake Kindred Group sing padha bisa ngadhepi denda minangka akeh minangka $ 42,7 mayuta-yuta yen padha terus operate ing negara. [Image: Shutterstock.com] Potensi tagihan sing akeh banget Norwegia gambling regulator wis ditanggepi bebaya kanggo Kindred Group sing bisa ngadhepi denda minangka akeh minangka NOK437 yuta (US $ 42,7 mayuta-yuta) yen… Read More »

bet365 kanggo Ngaso Kegiatan Marketing Sajrone Panguburan Ratu

bet365 bakal mandek marketing operasi ana kanggo panguburan Ratu Elizabeth II. [Image: Shutterstock.com] Operasi bisu Operator totoan bet365 ngetokake kabar babagan kebijakan perusahaan lan prilaku industri sadurunge panguburan Ratu Elizabeth II ana. kalebu kiriman media sosial lan pariwara media berbayar” “bet365 mandhek kabeh kegiatan marketing metu-madhep sedina muput dina ana,” perusahaan ngandika ing statement. “Iki… Read More »