Tag Archives: Gambling

Mbappé Spurs Revisit French Football Gambling Deal

Bintang bal-balan Prancis Kylian Mbappé wis njupuk posisi anti-judi, nyebabake kerusuhan ing tingkat paling dhuwur ing bal-balan Prancis. [Image: Shutterstock.com] Protest marang gambling Superstar bal-balan Prancis Kylian Mbappé wis njupuk sikap angel marang gambling perusahaan, kang wis impact gedhe ing pendekatan bal-balan Prancis kanggo totoan olahraga. Dheweke saiki nampa dhukungan saka sawetara kancane. Mbappe, pemain… Read More »

Inter Milan Setuju karo Gambling Operator LeoVegas

Inter Milan wis gabung karo LeoVegas, mlebu perusahaan gambling minangka panyedhiya infotainment anyar. [Image: Shutterstock.com] Inter Milan gabung karo LeoVegas Buta bal-balan Italia Inter Milan wis mlebu persetujuan kemitraan karo perusahaan gambling populer LeoVegas. “Inter lan LeoVegas.News minangka kombinasi sing dilahirake kanthi kepinginan kanggo terus melu komunitas penggemar Nerazzurri,” ujare Inter ing pratelan sawise pengumuman… Read More »

Twitch Jeneng Ndhesek Gambling Larangan minangka Colleagues Reveal Perjuangan

Sawetara streamer Twitch sing misuwur nggunakake platform kasebut kanggo nglarang aliran judi sawise salah sawijining kolega ngumumake perjuangane karo kecanduan. [Image: Shutterstock.com] Wahyu paling anyar Akeh streamer Twitch sing misuwur njaluk platform kanggo nglarang konten judi sawise kanca-kanca streamer mbabarake perjuangane karo kecanduan. Slikers njupuk dhuwit saka penggemar lan kanca-kanca streamer Abraham Jehad “Sliker” Mohammed… Read More »

Macau Gambling Kepala Nolak Laundering, Gaming Illegal

Alvin Chau, tokoh penting ing Macau kang gambling pemandangan, rek sawetara biaya related kanggo ilegal gambling ing pengadilan ana. [Image: Shutterstock.com] Tuduhan marang Alvin Chau Alvin Chau, dhuwur-profil gambling eksekutif ing Macau, rek tuduhan saka ilegal gambling , laundering dhuwit lan mlaku sindikat pidana sak nyoba ana. dipenjara ing warrant nuduh wong saka ilegal gambling… Read More »

UK Gambling Sector Reacts pati Ratu Elizabeth II kang

perusahaan gambling Inggris kayata Flutter lan Betfred wis njupuk kanggo acara sosial kanggo nuduhake condolences sawise pati Ratu Elizabeth II. [Image: Shutterstock.com] Raja kanthi jabatan paling dawa Sawise mrentah luwih saka 70 taun lan entuk gelar raja paling suwe ing Inggris, Ratu Elizabeth II tilar donya ing estate Skotlandia ing Balmoral. Perusahaan media ngumumake kabar… Read More »

Data Twitter nuduhake pengaruhe ing Gambling. Apa sabanjure?

Twitter bubar ngumumake data sing nuduhake manawa bettors asring takon karo platform kasebut nalika taruhan olahraga. [Image: Shutterstock.com] Dominasi obrolan Twitter wis ngetokake data sing nuduhake yen aktivitas ing media sosial mundhak sacara signifikan sajrone acara olahraga. pitu ing sepuluh olahraga gamblers nggunakake Twitter minangka sumber hub populer kanggo interaksi online, kang wis luwih saka… Read More »

UK Gambling Reformasi telat sawise Pemilu PM anyar

UK gambling pembaharuan bisa nyana luwih telat sawise Liz Truss kamenangan ing lomba kanggo Perdhana Mentri. [Image: Shutterstock.com] Ngalih daya UK gambling reformasi isih adoh, malah sawise Liz Truss kamenangan ing lomba kanggo dadi Perdhana Mentri. Pengunduran diri saka leluhur Boris Johnson ing Juli sijine nerusake rembugan liwat gambling aturan lan plans kanggo mangsa. Komunitas… Read More »

Mantan Polisi Cheat entuk 14 taun kunjara sawise Gambling $ 2m

A hakim ing California wis dihukum mantan polisi kanggo 14 taun ing pakunjaran sing squandered luwih saka $ 2 yuta ing korban dhuwit ing casino San Manuel. [Image: Shutterstock.com] Hakim mbanting mantan polisi Sawise nganggep mantan polisi kasebut minangka “salah sawijining wong sing paling jahat” sing nate kerja bareng, Hakim Distrik AS Michael W. Fitzgerald… Read More »

UKGC alamat Gambling Masalah, lampus ing UK

Riset ing UK nuduhake yen gamblers masalah luwih kamungkinan kanggo menehi anak karcis lotre awal lan kanthi mangkono duweni potensi mimpin wong mudhun gambling path. [Image: Shutterstock.com] efek sisih gambling kesehatan mental lan stabilitas terus dadi fokus penyidik ​​ing tengah boom unprecedented ing gambling sak donya. nggunakake doodles, kang akeh wong uncalan karo ulang tahun… Read More »

Pemain Request Tindakan Marang Data, Gambling Perusahaan

Para olahragawan nuntut ganti rugi luwih saka £400 yuta ($468,2 yuta) kanggo adol data pribadhi. [Image: Shutterstock.com] Wektu terus mlaku Atusan olahragawan nglakokake tindakan hukum marang perusahaan judi lan pangolahan data amarga nggunakake informasi pemain, pertandhingan lan pelacakan, saben Atletik. terus nggunakake informasi ing risiko tumindak tambahan Surat tumindak dikirim menyang perusahaan, menehi 28 dina… Read More »