Tag Archives: Game

Nggawe Slot Game World

VSO News ngandika karo Nir Ronen, pangareping perwira komersial lan operasi Spinominal, kanggo gain kaweruh ing donya anyar supplier kang slot game. Nunggang ombak Supplier game basis Israel Spinominal wis thukul wiwit diluncurake ing 2014. Sawise perusahaan cilik, pangembang saiki dadi pesaing utama ing slot online, duwe portofolio liwat 300 judhul lan nambah 1-3 game… Read More »

Game Aristokrat Partners karo New England Patriots

New England Patriots wis kadhaptar Aristocrat Gaming minangka partner anyar. [Image: Shutterstock.com] Gabung karo New England Patriots New England Patriots wis sarujuk kontrak multi-taun karo Aristocrat Gaming sing bakal nggawa perusahaan menyang Gillette Stadium. salah sawijining waralaba paling sukses lan legendaris ing NFL” “We are seneng partner karo New England Patriot, salah siji saka franchise… Read More »

Game Commercial AS Nyathet Revenue Triwulanan

revenue game Commercial ing AS kenek rekor seprapat dhuwur ing Q2 $ 14,8 milyar. [Image: Shutterstock.com] Lintang seprapat revenue game komersial AS wis bejat cathetan kanggo waktu paling reged ing sajarah pasar, hit $ 14,8 milyar ing Q2. Association Gaming Amérika (AGA) ditanggepi release penet ana mbewarakke periode rekor. Dhuwur seprapat kabeh wektu sadurunge ana… Read More »

Sektor Game Cyber ​​​​Serangan Munggah 167% Sajrone Taun kepungkur

Serangan cyber sektor game tambah 167% sajrone 12 wulan pungkasan. [Image: Shutterstock.com] Wawasan sing nggumunake Serangan cyber sektor game tambah 167% sajrone 12 wulan kepungkur. Perusahaan Cybersecurity Akamai ngetokake laporan anyar babagan perkara kasebut, nyorot sawetara tokoh penting babagan serangan digital. Perusahaan AS minangka target utama para peretas Laporan kasebut kanthi irah-irahan ‘Game Awakened,’ nemokake… Read More »