Tag Archives: Gedung

Gedung Putih Debat kanggo Florida Sports Betting Agreement

Pamrentahan Biden wis nyengkuyung sacara umum perjanjian taruhan olahraga Florida ing antarane negara kasebut lan Suku Seminole sing bubar bubar. [Image: Shutterstock.com] totoan olahraga Florida Pamrentahan Biden nyengkuyung pengadilan banding kanggo mulihake kesepakatan sing menehi kontrol Suku Seminole babagan taruhan olahraga Florida. Dorong saka Gedung Putih teka sangang sasi sawise hakim Washington mutusake yen persetujuanā€¦ Read More »