Tag Archives: IGT

IGT menang tuntutan hukum marang DOJ, Mratelakake panemume Wire undhang 2018 Nixed

Pengadilan Distrik US saka Distrik Rhode Island wis mrentah ing sih saka IGT ing tuntutan hukum marang DOJ US, konfirmasi sing Undhang-undhang Wire mung ndadekake interstate olahraga online totoan ilegal. [Image: Shutterstock.com] Industri gambling online bisa ambegan Industri gambling online misale jek bali ing sisih apik saka Interstate Wire undhang saka 1961 (Wire undhang). Kamis,… Read More »

IGT Njaluk Patang Taun Extend kanggo New York Lottery Contract

IGT wis dijamin extension patang taun kanggo kontrak kanggo sumber teknologi kanggo New York Lottery. [Image: Shutterstock.com] Nggedhekake orane katrangan saka sesambetan International Game Technology (IGT) Plc wis entuk extension patang taun kanggo kontrak karo New York Lottery. IGT announced ana sing anak perusahaan IGT Global Solutions Corporation bakal terus teknologi sumber kanggo salah siji… Read More »