Tag Archives: ing

Venetian Reneges ing $ 1m + ing poker Comp njamin

Venetian lan PokerGO mbatalake rong acara ing Festival Stairway to Millions ing akhir minggu, kanthi hadiah gabungan sing dijamin ngluwihi $ 1 yuta. [Image: PokerGO] Tangga kanggo apa-apa pemain poker Angry njupuk kanggo Twitter ing akhir minggu minangka The Venetian mbatalake loro acara karo total ‘jaminan’ $ 1,1 mayuta-yuta. Kamar poker mandheg sing dijadwalake $… Read More »

NFL Stock Market Style Mojo App Bukak ing New Jersey

Mojo, app totoan olahraga anyar sing nglacak pemain kaya saham, dibukak ana. [Image: Shutterstock.com] Mojo tekan pasar Mojo, aplikasi pelacakan data olahraga sing didhukung dening Alex Rodriguez, pisanan diluncurake ing New Jersey. pemain nyetel skor adhedhasar stats padha samesthine kanggo entuk Aplikasi kasebut ngetutake antarmuka sing padha karo aplikasi dagang saham, kanthi pemain dicetak adhedhasar… Read More »

Kindred Faces $42.7M Denda yen tetep beroperasi ing Norwegia

Pengatur Gambling ing Norwegia wis dielingake Kindred Group sing padha bisa ngadhepi denda minangka akeh minangka $ 42,7 mayuta-yuta yen padha terus operate ing negara. [Image: Shutterstock.com] Potensi tagihan sing akeh banget Norwegia gambling regulator wis ditanggepi bebaya kanggo Kindred Group sing bisa ngadhepi denda minangka akeh minangka NOK437 yuta (US $ 42,7 mayuta-yuta) yen… Read More »

Wynn, Related nawakake kanggo New Casino ing Midtown Manhattan

pangembang real estate Associated Company wis teamed munggah karo Wynn Resorts ing pangarep-arep saka ngembangaken casino New York. [Image: Shutterstock.com] Raksasa kerja bareng Loro raksasa industri sing kontras gabung karo tawaran kanggo gaya casino Las Vegas anyar ing New York City ing lokasi sing sadurunge dianggep minangka stadion Jets lan Yankees anyar. tawaran kanggo lisensi… Read More »

Siji ing Lima Dewasa Bet ing Olahraga Taun kepungkur

Miturut Pew Research, mung ing siji saka limang Amerika gambled olahraga taun pungkasan. [Image: Shutterstock.com] Indikasi survey Saklawasé siji saka limang wong diwasa AS taruhan olahraga ing 2021, miturut laporan Pew Research sing dirilis Rebo. 19% saka responden melu ing sawetara wangun gambling olahraga 6,034 wong diwasa ditliti saka 5-17 Juli minangka bagéan saka panliten… Read More »

Data Twitter nuduhake pengaruhe ing Gambling. Apa sabanjure?

Twitter bubar ngumumake data sing nuduhake manawa bettors asring takon karo platform kasebut nalika taruhan olahraga. [Image: Shutterstock.com] Dominasi obrolan Twitter wis ngetokake data sing nuduhake yen aktivitas ing media sosial mundhak sacara signifikan sajrone acara olahraga. pitu ing sepuluh olahraga gamblers nggunakake Twitter minangka sumber hub populer kanggo interaksi online, kang wis luwih saka… Read More »

Kansas pamblokiran 16.000 Missouri Sports Bettors ing Bukak

Nalika 522.000 wong ing negara Kansas bisa ngakses aplikasi totoan olahraga ing dina pisanan pasar legal minggu kepungkur, 16.000 nyoba kanggo ngakses app saka tetanggan Missouri diblokir. [Image: Shutterstock.com] Respon massal Bookmakers ing Kansas nggawa pasar totoan olahraga legal negara kanggo urip ing cara gedhe ing dina Bukak, lan tanggi Missouri usaha kanggo tresna partai… Read More »

Kuwatir ing Australia Swara US $ 7.7bn Slot Mundhut ing taun

Ana badhan ing Australia liwat riset anyar nuduhake yen slot machine gamblers ing Australia ilang luwih saka AU $ 11,4 milyar (US $ 7,7 milyar) ing taun financial 2021-2022. [Image: Shutterstock.com] Babagan angka Tanggung jawab gambling panyengkuyung wis ditulis badhan bab tingkat dhuwur saka kegiatan gambling ing Australia. riset anyar marang sing Australia ilang luwih… Read More »

Mantan Association Sues Stake Pendhiri kanggo $ 400 yuta ing AS

Tilas mitra saka rong warga Australia sing berbasis ing Florida sing ngedegake Stake.com wis ngajokake tuntutan hukum $ 400 yuta marang dheweke ing New York. [Image: Shutterstock.com] Tuntutan diluncurake ing AS A mantan partner saka loro Australia konco cryptocurrency casino superbrand Stake.com wis dibukak $ 400 yuta tuntutan hukum marang pasangan ing New York. dibukak… Read More »

Crown Resorts Mbalik ing Sorotan kanggo Alasan Salah

Crown Resorts madhep diselidiki liyane ing Victoria, wektu iki kanggo ngidini pelanggan Gamble ing kredit. [Image: Shutterstock.com] Penyelidikan liyane Casino regulator ing provinsi Victorian Australia wis miwiti diselidiki ing Crown Resorts menehi kredit kanggo gamblers. Iki minangka tandha kaping telune nganti saiki ing 2022 sing Victorian Casino lan Komisi Kontrol Gambling (VGCCC) wis miwiti tumindak… Read More »