Tag Archives: Jerman

Kutha Jerman Nutup Toko Betting, Citing Money Laundering

Kutha Jerman Bremen ditutup pusat gambling amarga pranala menyang laundering dhuwit. [Image: Shutterstock.com] Seclusion cepet Kutha Bremen ing sisih lor Jerman bakal nutup kabeh toko taruhan amarga anggepan menteri dalam negeri babagan pencucian dhuwit. Intine, iki babagan mriksa linuwih operator kasebut. “Ing inti, iki babagan mriksa keandalan operator kasebut,” ujare senator Bremen kanggo urusan omah,… Read More »