Tag Archives: Jersey

Coyote Tandha Sponsor Jersey Native American First NHL

Arizona Coyotes dadi tim pisanan ing NHL karo NHL minangka sponsor jersey, partnering karo Crazy River Resorts & Casinos. [Image: Shutterstock.com] merek jersey ngarep Arizona Coyotes wis mbantu mbangun bab anyar ing sajarah NHL kanthi mlebu sponsor jersey NHL pisanan ing liga. pisanan ngendi tim padha diijini Panggenan gambling sponsor ing jerseys Gila River Indian… Read More »

NFL Stock Market Style Mojo App Bukak ing New Jersey

Mojo, app totoan olahraga anyar sing nglacak pemain kaya saham, dibukak ana. [Image: Shutterstock.com] Mojo tekan pasar Mojo, aplikasi pelacakan data olahraga sing didhukung dening Alex Rodriguez, pisanan diluncurake ing New Jersey. pemain nyetel skor adhedhasar stats padha samesthine kanggo entuk Aplikasi kasebut ngetutake antarmuka sing padha karo aplikasi dagang saham, kanthi pemain dicetak adhedhasar… Read More »