Tag Archives: Kamis

DraftKings Sponsor Amazon Kamis Wengi Football

DraftKings minangka sponsor multi-taun anyar kanggo Thursday Night Football ing Amazon Prime Video. [Image: Shutterstock.com] Perjanjian multi-taun DraftKings saiki dadi sponsor kanggo siaran Thursday Night Football (TNF) Amazon. Operator totoan olahraga ngumumake kabar kasebut ing dina Selasa, kanthi hubungan multi-taun wiwit tanggal 15 September nalika Kepala Kansas City main Los Angeles Chargers. panyedhiya eksklusif pra-pertandhingan‚Ķ Read More »