Tag Archives: Kampanye

Mantan Senator Louisiana guilty saka Gambling Dana Kampanye

Mantan Senator Louisiana Karen Carter Peterson wis ngakoni guilty kanggo nggunakake dana kampanye kanggo gambling tujuan. [Image: Shutterstock.com] Ngakoni ing pengadilan A mantan Senator lan pimpinan saka Partai Demokrat Louisiana wis ngakoni guilty kanggo gambling karo dhuwit kampanye. Karen Carter Peterson mundur saka Senat Louisiana ing April amarga dheweke wis dealing karo kecanduan gambling lan… Read More »