Tag Archives: kanggo

UKGC Betway Denda £ 400.000 kanggo Iklan kanggo Anak

UKGC marang carane rapet ngawasi industri sawise kenek Betway karo denda dibalèkaké kanggo loro mikro-gagal sing kapapar anak kanggo sawijining gambling situs. [Image: Shutterstock.com] Regulator waspada Nalika pamaréntahan Liz Truss wis diijini kertas putih UK ing gambling reformasi menyang ngisor tray, wis regulator gambling nasional ora diijini lisensi kanggo njupuk kauntungan saka status quo. Betway… Read More »

bet365 kanggo Ngaso Kegiatan Marketing Sajrone Panguburan Ratu

bet365 bakal mandek marketing operasi ana kanggo panguburan Ratu Elizabeth II. [Image: Shutterstock.com] Operasi bisu Operator totoan bet365 ngetokake kabar babagan kebijakan perusahaan lan prilaku industri sadurunge panguburan Ratu Elizabeth II ana. kalebu kiriman media sosial lan pariwara media berbayar” “bet365 mandhek kabeh kegiatan marketing metu-madhep sedina muput dina ana,” perusahaan ngandika ing statement. “Iki… Read More »

Churchill Downs mbayar awis $79M kanggo tuku Ellis Park

Churchill Downs tuku Ellis Park ing Kentucky ing awis $ 79 yuta. [Image: Shutterstock.com] Kesepakatan amba Churchill Downs Inc. (CDI) wis mlebu persetujuan kanggo tuku Ellis Park ing Henderson, Kentucky minangka bagéan saka $ 79 yuta awis menehi hasil. anjog gambling lan perusahaan racing announced kabar ana. Minangka asil saka menehi hasil, CDI bakal duwe… Read More »

Wynn, Related nawakake kanggo New Casino ing Midtown Manhattan

pangembang real estate Associated Company wis teamed munggah karo Wynn Resorts ing pangarep-arep saka ngembangaken casino New York. [Image: Shutterstock.com] Raksasa kerja bareng Loro raksasa industri sing kontras gabung karo tawaran kanggo gaya casino Las Vegas anyar ing New York City ing lokasi sing sadurunge dianggep minangka stadion Jets lan Yankees anyar. tawaran kanggo lisensi… Read More »

Milyuner Malaysia ndadekake tawaran kanggo Macau Casino Lisensi

billionaire Malaysia Lim Kok Thay mimpin bid pungkasan kanggo siji saka lisensi casino mbukak Macau. [Image: Shutterstock.com] Ana wong aneh metu billionaire Malaysia Lim Kok Thay, ketua Genting Malaysia Group, dikonfirmasi minangka penawar kanggo lisensi casino Macau. ngundakake mamang sing kabeh incumbent lisensi bakal bali Thay minangka calon kapitu sing mlebu sadurunge deadline Rebo sore.… Read More »

Hiburan Star Ora Layak kanggo Terus Sydney Casino lisènsi

Star Hiburan wis ketemu unfit kanggo nyekeli lisensi casino in Sydney. [Image: Shutterstock.com] Masa depan sing ora mesthi Dipuntedahaken diselidiki sudhut ing operasi sawijining, Star Entertainment Group dianggep ora cocog kanggo nyekeli lisensi casino ing Sydney. New South Wales (NSW) Komisi Casino Independent (NICC) ana diterbitake laporan saka Adam Bell SC. nimbang opsi kanggo tumindak… Read More »

Ana luwih saka siji cara kanggo nyolong dhuwit saka Casino

A bakul blackjack lan wong loro padha daya karo penipuan game kanggo mbeling, nalika tersangka ing roto kanggo mlumpat menyang meja craps ing El Cortez ing Las Vegas lan nyolong $ 19.100 ing Kripik. [Image: Shutterstock.com] Collusion karo bakul blackjack Ana cara gampang kanggo nyolong dhuwit saka casino lan ana cara hard. Kita bakal ngidini… Read More »

Musim NFL anyar kanggo narik rekor 46,6 yuta bettors AS

Statistik taruhan olahraga AS terus njeblug amarga AGA ngira rekor 46,6 yuta wong diwasa ngrencanakake taruhan ing musim NFL 2022. [Image: Shutterstock.com] Survey taunan metu Ahead saka mangsa NFL anyar wiwit ana wengi, Association Gaming Amérika (AGA) wis dirilis prediksi basis survey kanggo totoan tengen US. 46,6 yuta wong diwasa rencana kanggo nang ing 2022… Read More »

MaximBet Partners karo Genius Sports kanggo Akses Data NFL

Genius Sports wis menehi hasil kanggo nyedhiyakake MaximBet karo data NFL pas wektune kanggo kickoff musim. [Image: Shutterstock.com] Njupuk kanggo data MaximBet gabung karo Genius Sports lan bakal miwiti nggunakake data lan analytics wektu nyata saka suite produk NFL. MaximBet saiki ngerti data liga paling anyar Kanthi musim 2022 NFL disetel kanggo miwiti Kamis wengi,… Read More »

Chicago Group ngasilake Bally Casino kanggo Upgrade kanggo Riverfront

Plans Bally kanggo casino downtown pisanan Chicago wis nampa dhukungan saka panyengkuyung kali sing ngandika project bakal nambah revitalisasi pinggir kali Chicago. [Image: Shutterstock.com] Ombak wis pungkasane ngowahi Sawise pirang-pirang taun nglawan paduan suara sing ora ana pungkasane para dissenters, ombak kasebut pungkasane nyengkuyung ing kasino downtown pisanan ing Chicago. bisa muter peran utama ing… Read More »