Tag Archives: karo

Inter Milan Setuju karo Gambling Operator LeoVegas

Inter Milan wis gabung karo LeoVegas, mlebu perusahaan gambling minangka panyedhiya infotainment anyar. [Image: Shutterstock.com] Inter Milan gabung karo LeoVegas Buta bal-balan Italia Inter Milan wis mlebu persetujuan kemitraan karo perusahaan gambling populer LeoVegas. “Inter lan LeoVegas.News minangka kombinasi sing dilahirake kanthi kepinginan kanggo terus melu komunitas penggemar Nerazzurri,” ujare Inter ing pratelan sawise pengumuman… Read More »

Game Aristokrat Partners karo New England Patriots

New England Patriots wis kadhaptar Aristocrat Gaming minangka partner anyar. [Image: Shutterstock.com] Gabung karo New England Patriots New England Patriots wis sarujuk kontrak multi-taun karo Aristocrat Gaming sing bakal nggawa perusahaan menyang Gillette Stadium. salah sawijining waralaba paling sukses lan legendaris ing NFL” “We are seneng partner karo New England Patriot, salah siji saka franchise… Read More »

MaximBet Partners karo Genius Sports kanggo Akses Data NFL

Genius Sports wis menehi hasil kanggo nyedhiyakake MaximBet karo data NFL pas wektune kanggo kickoff musim. [Image: Shutterstock.com] Njupuk kanggo data MaximBet gabung karo Genius Sports lan bakal miwiti nggunakake data lan analytics wektu nyata saka suite produk NFL. MaximBet saiki ngerti data liga paling anyar Kanthi musim 2022 NFL disetel kanggo miwiti Kamis wengi,… Read More »

42 Interested Companies karo Massachusetts Betting License

Luwih saka 40 perusahaan wis nyatakake kapentingan kanggo entuk lisensi totoan olahraga ing Massachusetts. [Image: Shutterstock.com] Kathah kapentingan Luwih saka 40 perusahaan ngupaya lisensi totoan olahraga ing Massachusetts. Komisi Gaming Massachusetts (MGC) dicethakaké ana dhaftar 42 pihak looking kanggo njaluk menyang tumindak nalika olahraga totoan muter metu ing negara. macem-macem jeneng ing dhaftar Sembarang perusahaan… Read More »

Chiefs Partners karo BetMGM ing tengah-tengah Kansas Betting Bukak

Kepala Kansas City partner karo BetMGM kanggo nggawe wong partner totoan resmi. [Image: Shutterstock.com] Wektu sing nggumunake Kepala Kansas City lan BetMGM wis sarujuk kontrak multi-taun anyar, nunjuk raksasa hiburan minangka partner totoan eksklusif tim kang. woro-woro teka ing dina sing padha Bukak saka totoan olahraga negara Kansas, sanajan Kepala ketemu ngarep ing Kansas City,… Read More »

Espen Jorstad Nolak 3% Pertukaran Acara Utama karo Teolog

Juara Acara Utama Poker World Series 2022, Espen Jorstad, nolak nggawe kesepakatan pertukaran karo pemain poker profesional Alex Theologis. [Image: Shutterstock.com] Kedadean Siprus njaluk kirim Norwegian poker pro Espen Jorstad ngetung kamenangan sing nemtokake karir ing Juli nalika menang ing 2022 World Series of Poker Acara Utama, njupuk ngarep $ 10 yuta hadiah. Nanging, menang… Read More »

US Casino Robbery terus karo pati ing Sacramento

Heist casino bersenjata panas Amerika terus karo wong ditembak mati ana nalika nyoba kanggo mungkasi rampokan bersenjata ing Sacramento kang Capitol Casino . [Image: Shutterstock.com] rampokan liyane Sajrone sasi Juli lan Agustus, rampokan casino wis kedaden tengen AS karo nambah frekuensi. Saiki, pembunuhan bejat anyar ing Sacramento wis nandheske munggah ing angkara gun-related ing gambling… Read More »

Casino lan NY Walikota Advisors Parting karo Pitakonan

Sawijining direktur keamanan Resorts World NYC wis pisah karo perusahaan kasebut amarga ana konflik kepentingan sing ana gandhengane karo peran liyane karo Balai Kota. [Image: Shutterstock.com] Carane misahake Kanthi macem-macem pihak sing kasengsem entuk siji saka telung lisensi casino komersial potensial New York City, muncul sawetara konflik kepentingan. Resorts World Casino basis Queens New York… Read More »

FanDuel Cedhak karo Entri Nevada Senadyan Masalah Sadurunge

FanDuel wis ditampa disetujoni saka Nevada Gaming Board Control kanggo entri winates ing pasar olahraga totoan negara. [Image: Shutterstock.com] Meh ana Iku misale jek sing FanDuel ing verge mlumpat menyang pasar olahraga totoan Nevada kanggo pisanan. operator Sportsbook anjog US – kang sadurunge nampa pesenan mandeg-lan-go ing negara ing 2015 – ditampa Nevada Gaming Control… Read More »

Suku Partners karo Caesars ing New Virginia Casino Resort

Caesars Hiburan lan Eastern Band saka Cherokee India partners gabungan kanggo $ 650 mayuta-yuta Virginia casino . [Image: Shutterstock.com] proyek nyengsemaken The Eastern Band of Cherokee Indian wis partner karo Caesars Entertainment minangka bagéan saka $ 650 yuta casino project resort in Virginia. Caesars announced kemitraan ana; pembangunan Caesars Virginia ing Danville bakal miwiti sak… Read More »