Tag Archives: Koleksi

Keluhan Group Babagan Sky Bet Praktek Koleksi Data

Sky Bet dipuntudhuh saka mishandling informasi customer dening amal sing cilaka gambling . [Image: Shutterstock.com] Gambling cetha Klompok kampanye Gambling Clean Up ngajokake complaint karo Kantor Komisi Informasi kang (ICO) liwat nelusuri data customer ing Sky Bet. miturut omongane uwong “operasi pangolahan invasif” kanggo njupuk data Keluhan kasebut nyatakake “operasi pangolahan invasif” kanggo njupuk data… Read More »