Tag Archives: Komisi

UK Gambling Komisi Hits SpreadEx Kanthi £ 1,36M nggoleki

UKGC wis ngetokake denda £ 1,36 yuta ($ 1,6 yuta) kanggo SpreadEx amarga gagal pencucian dhuwit lan tanggung jawab sosial. [Image: Shutterstock.com] Nangani operator sing salah Komisi Gambling Inggris (UKGC) wis didenda perusahaan gambling online SpreadEx Limited 1,36 mayuta-yuta ($ 1,6 mayuta-yuta). UKGC ngumumake paukuman ing Kamis, kanthi pelanggaran operator sing ana hubungane karo praktik… Read More »