Tag Archives: lan

BetMGM lan Arizona Cardinals Bukak Retail Sportsbook

BetMGM lan Arizona Cardinals wis dibukak Sportsbook toko pisanan ing stadion NFL. [Image: Shutterstock.com] Buku olahraga anyar sing nyenengake BetMGM lan Arizona Cardinals wis kasil dibukak Sportsbook pisanan ing stadion NFL, mung ing wektu kanggo mangsa anyar. Fasilitas mandiri ing Stadion State Farm bakal mbukak kanggo umum jam 9 esuk Minggu sadurunge Kardinal nglawan Kepala… Read More »

Dhiskusi RAW/Leander Moonlight Wolves lan Rilis sing bakal teka

VSO News ketemu karo loro anggota saka RAW iGaming / tim Games Leander kanggo gain pemahaman ing desain slot, kalebu direktur Manajemen akun Salvador Lima Ruiz (digambar) lan desainer game Nicolas Pavelek. Ngelu ing rembulan Diadegake ing Maret 2021, RAW iGaming minangka desainer game sing relatif anyar sing bangga karo rilis slot sing gampang dingerteni… Read More »

Wolung NY Mafia lan Cops reged indicted kanggo Gambling operasi

Loro saka limang kulawargané angkara New York bali ing Kawigaten sawise wolung mobsters lan polisi dinuga reged padha kabeh didakwa ing pengadilan Brooklyn kanggo ilegal gambling pelanggaran. [Image: Shutterstock.com] ring gambling ilegal FBI wis didakwa wolung anggota seng di tuduh saka loro kulawargané angkara New York misuwur plus detektif Nassau County Police Department (NCPD) sing… Read More »

Presiden Peru Legalizes Sports Betting lan iGaming

Presiden Peru wis resmi dileksanakake hukum sing bakal weruh negara miwiti totoan olahraga legal lan pasar gambling remot. [Image: Shutterstock.com] hukum anyar Presiden Peru Pedro Castillo wis nggawe taruhan olahraga lan iGaming sah ing negarane. Castillo mlebu aturan anyar pungkasan ana, ngenalaken gambling peraturan pasar lan 12% tax ing totoan olahraga lan bathi totoan online.… Read More »

getih, Gold lan Math-First slot

VSO News wis ngomong karo Peter Causley, CEO Lightning Box Games, kanggo entuk wawasan babagan release Blood and Gold sing bakal teka. Utamakan matematika pangembang slot Australia Lightning Box Games wis teka adoh wiwit diluncurake ing 2004. Perusahaan wis dadi andalan industri iGaming, saiki menehi game kanggo pasar ing saindhenging donya, kalebu Eropah lan Amerika… Read More »

Casino lan NY Walikota Advisors Parting karo Pitakonan

Sawijining direktur keamanan Resorts World NYC wis pisah karo perusahaan kasebut amarga ana konflik kepentingan sing ana gandhengane karo peran liyane karo Balai Kota. [Image: Shutterstock.com] Carane misahake Kanthi macem-macem pihak sing kasengsem entuk siji saka telung lisensi casino komersial potensial New York City, muncul sawetara konflik kepentingan. Resorts World Casino basis Queens New York… Read More »

Peluang lan Prediksi Divisi AFC

Sportsbooks wis dirilis rintangan totoan AFC, lan kompetisi ing kabeh-wektu dhuwur. [Image: Shutterstock.com] AFC bali Juara Super Bowl bisa uga ana ing NFC, nanging AFC diisi karo tim paling dhuwur ing NFL. akeh talents quarterback warna Cincinnati Bengals muncul minangka wakil konferensi ing game Lombardi taun kepungkur. Nanging, macem-macem bakat lan kompetisi sing ora ana… Read More »