Tag Archives: Legalize

Stacey Abrams Kepengin Legalize Betting Olahraga ing Georgia

Calon gubernur Georgia Stacey Abrams pengin legalize gambling lan olahraga totoan ing negara. [Image: Shutterstock.com] Ora marem karo incumbent Calon gubernur Georgia Demokrat Stacey Abrams bubar mbukak rencana ekonomi anyar sing bakal legalize casino gambling lan totoan olahraga. dheweke bisa nudingake driji akeh sing dikarepake.” Abrams, salah siji saka Demokrat paling pengaruh saiki ing kantor,… Read More »