Tag Archives: LeoVegas

Inter Milan Setuju karo Gambling Operator LeoVegas

Inter Milan wis gabung karo LeoVegas, mlebu perusahaan gambling minangka panyedhiya infotainment anyar. [Image: Shutterstock.com] Inter Milan gabung karo LeoVegas Buta bal-balan Italia Inter Milan wis mlebu persetujuan kemitraan karo perusahaan gambling populer LeoVegas. “Inter lan LeoVegas.News minangka kombinasi sing dilahirake kanthi kepinginan kanggo terus melu komunitas penggemar Nerazzurri,” ujare Inter ing pratelan sawise pengumuman… Read More »

LeoVegas dadi Mitra Betting Manchester City

LeoVegas gabung minangka partner totoan Eropa lan Kanada resmi Manchester City. [Image: Shutterstock.com] Kesepakatan amba LeoVegas saiki dadi mitra taruhan resmi Manchester City FC ing Eropa lan Kanada. LeoVegas Group ngumumake kabar kemitraan ing Kamis; dheweke percaya yen kemitraan iki cocok amarga loro pihak kasebut minangka pimpinan ing industri masing-masing. Minangka asil saka persetujuan kasebut,… Read More »

MGM nyedhaki LeoVegas Takeover minangka Shareholder OK Deal

Mayoritas pemegang saham LeoVegas wis sarujuk kanggo ngedol menyang MGM kanthi regane kira-kira $604 yuta. [Image: Shutterstock.com] Roda obah MGM Resorts International wis nyedhaki tuku raksasa game Swedia LeoVegas. Ing voting minggu iki, 96% pemegang saham LeoVegas nampa tawaran tender umum SEK61 ($5.71) saben saham. nampa persetujuan peraturan pungkasan sasi pungkasan MGM pisanan main kanggo… Read More »

MGM Resorts Entuk Persetujuan Regulasi kanggo Tuku LeoVegas

MGM Resorts wis nampa kabeh persetujuan peraturan perlu kanggo nerusake karo $ 607 yuta disualekno saka LeoVegas. [Image: Shutterstock.com] Full uap ahead MGM Resorts International saiki duwe kabeh persetujuan peraturan sing relevan sing dibutuhake kanggo njupuk LeoVegas. Perusahaan casino announced ing May plans kanggo ndarbeni merek gambling online ing $ 607 yuta menehi hasil. ngembangaken… Read More »

Nyambung Gambling Operator LeoVegas Dendo £ 1,32m

LeoVegas kudu mbayar denda £ 1.32m menyang UKGC minangka akibat saka anti pencucian dhuwit lan kegagalan tanggung jawab sosial. [Image: Shutterstock.com] Ora nganti awal operator gambling online LeoVegas PLC wis didenda £ 1,32m ($ 1,6m) dening UK Gambling Komisi minangka asil saka anti-dhuwit laundering lan Gagal tanggung jawab sosial. Kepala regulator gambling Inggris ngumumake tumindak… Read More »