Tag Archives: Lisensi

Milyuner Malaysia ndadekake tawaran kanggo Macau Casino Lisensi

billionaire Malaysia Lim Kok Thay mimpin bid pungkasan kanggo siji saka lisensi casino mbukak Macau. [Image: Shutterstock.com] Ana wong aneh metu billionaire Malaysia Lim Kok Thay, ketua Genting Malaysia Group, dikonfirmasi minangka penawar kanggo lisensi casino Macau. ngundakake mamang sing kabeh incumbent lisensi bakal bali Thay minangka calon kapitu sing mlebu sadurunge deadline Rebo sore.… Read More »

Wynn Announces New Macau Casino Aplikasi Lisensi

Wynn Macau wis dadi operator casino pisanan kanggo publicly konfirmasi wis diajukake aplikasi kanggo lisensi casino Macau anyar. [Image: Shutterstock.com] Penggerak awal Wynn Macau punika operator casino pisanan sing mbewarakke sing wis Applied kanggo lisensi operasi anyar ing Special Administrative Region. Dheweke ngumumake Selasa yen dheweke menehi tender kanggo pamrentah ing Macau. deadline kanggo ngirim… Read More »

Hiburan Star Ora Layak kanggo Terus Sydney Casino lisènsi

Star Hiburan wis ketemu unfit kanggo nyekeli lisensi casino in Sydney. [Image: Shutterstock.com] Masa depan sing ora mesthi Dipuntedahaken diselidiki sudhut ing operasi sawijining, Star Entertainment Group dianggep ora cocog kanggo nyekeli lisensi casino ing Sydney. New South Wales (NSW) Komisi Casino Independent (NICC) ana diterbitake laporan saka Adam Bell SC. nimbang opsi kanggo tumindak… Read More »

Komandan Washington Nampa Lisensi MD Sportsbook

Panglima Washington lan FedEx Field diwenehi lisensi sportsbook ing Maryland. [Image: Shutterstock.com] menang liyane kanggo gamblers Panglima Washington siyap kanggo nggabungake donya olahraga totoan sawise nampa lisensi kanggo FedEx Field ngarep. ESPN gambling Analyst David Payne Purdum kacarita ana sing Maryland State Lottery & Komisi Control Gaming wis waved Washington menyang operasi legal. Esuk iki,… Read More »

Macau Opens in a new window Nawarake Lisensi Casino Opens in a new window saka ana

Proses aplikasi kanggo lisensi casino anyar ing Macau wiwit ana lan bakal mbukak nganti 14. September. [Image: Shutterstock.com] Enem lisensi kanggo direbut Pamaréntah Macau wis dicethakaké ana bakal mbukak proses Penawaran kanggo lisensi casino anyar wiwit ana. Miturut woro-woro ana, operator casino bakal bisa ngirim aplikasi nganti 14. September. lisensi kanggo enem operator casino Macau… Read More »