Tag Archives: Lot

New York Mets Owner pengin Mbangun Casino in Parking Lot

pemilik New York Mets Steve Cohen meksa nindakake perkara kanggo mbangun casino cedhak utawa malah ing parkir Citi Field. [Image: Shutterstock.com] Dorong amplop rencana pemilik New York Mets Steve Cohen kanggo nggawa casino near Citi Field bisa thwarted dening panentu legal suntingan. hukum negara lan kesepakatan Mets bakal dadi pamblokiran dalan utama Cohen wis ngginakaken… Read More »