Tag Archives: Macau

Macau Gambling Kepala Nolak Laundering, Gaming Illegal

Alvin Chau, tokoh penting ing Macau kang gambling pemandangan, rek sawetara biaya related kanggo ilegal gambling ing pengadilan ana. [Image: Shutterstock.com] Tuduhan marang Alvin Chau Alvin Chau, dhuwur-profil gambling eksekutif ing Macau, rek tuduhan saka ilegal gambling , laundering dhuwit lan mlaku sindikat pidana sak nyoba ana. dipenjara ing warrant nuduh wong saka ilegal gambling… Read More »

Milyuner Malaysia ndadekake tawaran kanggo Macau Casino Lisensi

billionaire Malaysia Lim Kok Thay mimpin bid pungkasan kanggo siji saka lisensi casino mbukak Macau. [Image: Shutterstock.com] Ana wong aneh metu billionaire Malaysia Lim Kok Thay, ketua Genting Malaysia Group, dikonfirmasi minangka penawar kanggo lisensi casino Macau. ngundakake mamang sing kabeh incumbent lisensi bakal bali Thay minangka calon kapitu sing mlebu sadurunge deadline Rebo sore.… Read More »

Wynn Announces New Macau Casino Aplikasi Lisensi

Wynn Macau wis dadi operator casino pisanan kanggo publicly konfirmasi wis diajukake aplikasi kanggo lisensi casino Macau anyar. [Image: Shutterstock.com] Penggerak awal Wynn Macau punika operator casino pisanan sing mbewarakke sing wis Applied kanggo lisensi operasi anyar ing Special Administrative Region. Dheweke ngumumake Selasa yen dheweke menehi tender kanggo pamrentah ing Macau. deadline kanggo ngirim… Read More »

Macau Caps Casino Desk Kupeng License Offer Proses

Macau nyetel tawaran game casino maksimum lan syarat income minimal kanggo bantuan waras saka efek saka pandemi. [Image: Shutterstock.com] imposisi anyar Macau wis nyetel pa watesan 6.000 Tabel game lan 12.000 mesin game saliyane requirement revenue minimal kanggo kasino anyar taun sabanjuré, miturut pemerintah lokal. wis ora dileksanakake Watesan kuwi ing sasi, nanging pengin nambah… Read More »

Morgan Stanley Direktur Projects Bounceback kanggo Macau

Macau nampa statement janjeni saka pakar Morgan Stanley ing G2E minggu iki. [Image: Shutterstock.com] Mumbul maneh Sanajan bisnis cepet-cepet sajrone puncak lan fase pemulihan pandemi, Macau tetep dadi pasar sing “nguntungake banget” kanggo operator. ngarepake revenue Macau ngluwihi total 2019 lan pulih kanthi lengkap ing 2024 Praveen Choudhary, direktur Morgan Stanley Asia, ngandika perusahaan kang… Read More »

Macau Opens in a new window Nawarake Lisensi Casino Opens in a new window saka ana

Proses aplikasi kanggo lisensi casino anyar ing Macau wiwit ana lan bakal mbukak nganti 14. September. [Image: Shutterstock.com] Enem lisensi kanggo direbut Pamaréntah Macau wis dicethakaké ana bakal mbukak proses Penawaran kanggo lisensi casino anyar wiwit ana. Miturut woro-woro ana, operator casino bakal bisa ngirim aplikasi nganti 14. September. lisensi kanggo enem operator casino Macau… Read More »

Vegas ngrebut tahta Gambling Macau

arah alternatif Loro pusat gambling paling gedhe ing donya wis pengalaman beda banget nalika nerangake mbalekake saka pandemi. Kasino Macau nembe metu saka kunci COVID-19 kaping pindho wiwit wiwitan krisis. Casino revenue lan nyekeli loro dipped minangka asil, uga Enggo bareng saka enem wilayah administratif khusus (SAR) lisensi. Saiki, pasar ana ing musim gugur gratis… Read More »