Tag Archives: Mafia

Wolung NY Mafia lan Cops reged indicted kanggo Gambling operasi

Loro saka limang kulawargané angkara New York bali ing Kawigaten sawise wolung mobsters lan polisi dinuga reged padha kabeh didakwa ing pengadilan Brooklyn kanggo ilegal gambling pelanggaran. [Image: Shutterstock.com] ring gambling ilegal FBI wis didakwa wolung anggota seng di tuduh saka loro kulawargané angkara New York misuwur plus detektif Nassau County Police Department (NCPD) sing… Read More »

Mafia Albania Diduga Gegandhengan karo Booking EPL Xhaka

Penyelidikan NCA babagan pola taruhan teduh ing sekitar pesenan Granit Xhaka kanggo Arsenal wis nemokake hubungan sing diduga menyang mafia Albania lan operasi taruhan crypto lepas pantai. [Image: Shutterstock.com] Penyelidikan iki saya jero Nalika taruhan ing Arsenal Granit Xhaka kanggo kertu kuning sajrone pertandhingan Liga Utama Inggris (EPL) kaya taruhan udan ing Manchester, kertu kuning… Read More »