Tag Archives: Maguire

Pemain bal-balan Chris Maguire ditundha amarga pelanggaran taruhan

Chris Maguire saka Lincoln City FC dilereni soko tugas tanpa wates amarga taruhan ing game kasebut nalika aktif main. [Image: Shutterstock.com] Chris Maguire dadi moho Pemain bal-balan Lincoln City FC Chris Maguire wis dilereni soko tugas tanpa wates amarga nglanggar aturan totoan Football Association (FA). penundaan “tanpa prasangka nganti kabar luwih lanjut” Klub kasebut ngonfirmasiā€¦ Read More »