Tag Archives: Menang

IGT menang tuntutan hukum marang DOJ, Mratelakake panemume Wire undhang 2018 Nixed

Pengadilan Distrik US saka Distrik Rhode Island wis mrentah ing sih saka IGT ing tuntutan hukum marang DOJ US, konfirmasi sing Undhang-undhang Wire mung ndadekake interstate olahraga online totoan ilegal. [Image: Shutterstock.com] Industri gambling online bisa ambegan Industri gambling online misale jek bali ing sisih apik saka Interstate Wire undhang saka 1961 (Wire undhang). Kamis,… Read More »

Pemain US PokerStars bisa menang PSPC Platinum Pass

Pemain PokerStars ing Pennsylvania, Michigan, lan New Jersey bakal duwe kesempatan kanggo menang $30,000 PSPC Platinum Pass kanggo sebagian besar sisa 2022. [Image: Shutterstock.com] Paket hadiah sing larang regane Senajan pemain poker ing limang negara duwe kemampuan kanggo seneng game online, siji masalah padha ngadhepi iku padha diwatesi saka sak donya lan, ing siji, akeh… Read More »

Paddy Power Mbayar Liverpool Kanggo Menang EPL 2022-23

Liverpool ngalahake Manchester City 3-1 ing Community Shield, asil sing nyebabake Paddy Power mbayar luwih awal nalika Reds dadi juara EPL 2022-23. [Image: Shutterstock.com] Biasane kuciwane Buku olahraga berbasis Dublin, Paddy Power, nggawe kesalahan biasa sawise ngumumake bakal mbayar Liverpool kanggo menang Liga Premier Inggris (EPL) 2022-23 seminggu sadurunge musim diwiwiti. kaputusan teka sadurunge wisel… Read More »

Nevada Gaming Menang Top $ 1bn kanggo 16th Consecutive Sasi

Nevada kang juni gambling winnings $ 1,277 milyar, ing 16. sasi sakcara luwih saka $ 1 milyar. [Image: Shutterstock.com] Apa cara kanggo mungkasi taun fiskal? Inflasi, masalah ekonomi, ora ana masalah. Kanggo sasi 16 ing saurutan, menang gambling Nevada paling ndhuwur $ 1 milyar. $ 1,277bn ing Nevada casino gambling revenue kui ing Juni 2022… Read More »