Tag Archives: menit

Massachusetts Lulus Sports Betting Bill ing menit pungkasan

Anggota parlemen Massachusetts nyetujoni tagihan legalisasi taruhan olahraga ing wayahe pungkasan sesi legislatif 2022. [Image: Shutterstock.com] Nglewati garis finish totoan olahraga Legal teka Massachusetts, nalika legislatif tekan kompromi ing Bill kanggo legalize olahraga totoan ing jam final saka legislatif negara 2022. House Speaker Ron Mariano announced warta ana ing 05:10 wektu lokal. Panitia konferensi enem… Read More »