Tag Archives: menyang

Amazon, DirectTV menyang Co-Broadcast Thursday Night Football

Amazon lan DirecTV nggawa Kamis Wengi Bal-balan bali menyang publik kanthi susunan anyar. [Image: Shutterstock.com] Nggawa Thursday Night Football kanggo umum Amazon lan DirectTV wis sarujuk kemitraan kanggo siaran Kamis Wengi Sepakbola tengen Amerika. Amazon sarujuk kanggo njupuk alih ing 2022, setaun luwih dhisik tinimbang jadwal Pitakonan babagan carane Amazon bakal ditampilake TNF pinunjul wiwit… Read More »

Gubernur Massachusetts Tandha Bill Betting Olahraga menyang Hukum

Gubernur Massachusetts Charlie Baker wis mlebu Bill legalizing totoan olahraga ing negara. [Image: Shutterstock.com] Nggawe kemajuan Gubernur Massachusetts Charlie Baker wis mlebu tagihan olahraga totoan menyang hukum. Gubernur – panyengkuyung suwene legalisasi totoan – uga tumindak ing 16 tagihan liyane ana. pranatan wis digawe Sawise mlebu tagihan, Komisi Gaming Massachusetts kudu ngrampungake peraturan sektor lan… Read More »