Tag Archives: milyar

Kasempatan gelar Barcelona ditundha amarga utang $ 1.3 milyar

FC Barcelona durung mbayar utang sing akeh banget lan ora bisa ndhaptar pemain anyar, sing bisa nyebabake kemungkinan taruhan kanggo menang judhul LaLiga mudhun kanthi signifikan. [Image: Shutterstock.com] Nggawe naskah film Utang saklawasé milyar lan setengah dolar, ora bisa ndhaftar pemain anyar, lan ambruk kekaisaran-iki crita FC Barcelona. Taun-taun salah urus finansial lan sawetara upaya… Read More »