Tag Archives: Milyuner

Milyuner Malaysia ndadekake tawaran kanggo Macau Casino Lisensi

billionaire Malaysia Lim Kok Thay mimpin bid pungkasan kanggo siji saka lisensi casino mbukak Macau. [Image: Shutterstock.com] Ana wong aneh metu billionaire Malaysia Lim Kok Thay, ketua Genting Malaysia Group, dikonfirmasi minangka penawar kanggo lisensi casino Macau. ngundakake mamang sing kabeh incumbent lisensi bakal bali Thay minangka calon kapitu sing mlebu sadurunge deadline Rebo sore.… Read More »