Tag Archives: minangka

Twitch Jeneng Ndhesek Gambling Larangan minangka Colleagues Reveal Perjuangan

Sawetara streamer Twitch sing misuwur nggunakake platform kasebut kanggo nglarang aliran judi sawise salah sawijining kolega ngumumake perjuangane karo kecanduan. [Image: Shutterstock.com] Wahyu paling anyar Akeh streamer Twitch sing misuwur njaluk platform kanggo nglarang konten judi sawise kanca-kanca streamer mbabarake perjuangane karo kecanduan. Slikers njupuk dhuwit saka penggemar lan kanca-kanca streamer Abraham Jehad “Sliker” Mohammed… Read More »

Davante Adams Ditunjuk minangka Brand Ambassador MGM Resorts

Davante Adams minangka pemain NFL aktif pisanan sing dadi duta merek MGM Resorts. [Image: Shutterstock.com] Sambungan Raiders liyane Las Vegas Raiders panrima sudhut Davante Adams saiki ambassador account kanggo MGM Resorts International. MGM Resorts wis partner game resmi kanggo Raiders. Dheweke bakal ditampilake ing inisiatif konten digital perusahaan lan kampanye pemasaran. Lintang uga sok-sok njupuk… Read More »

Sportsbooks Ora Ndhukung Liz Truss kanggo Long Term minangka UK PM

Sportsbook Inggris ora banget optimistis babagan Liz Truss dadi Perdana Menteri kanggo jangka panjang. [Image: Shutterstock.com] Ora optimistis banget Sportsbooks Inggris ora banget bullish ing mbesuk Perdana Menteri Inggris Liz Truss karo long term. William Hill percaya yen pemerintahan Truss luwih cendhek tinimbang Theresa May, sing ngentekake 1.106 dina ing 10 Downing Street. Partai Konservatif… Read More »

Grosvenor Casino Staff bakal nyerang minangka UK Sweeping Job undhang

A serangan saka 150 buruh casino disetel kanggo pitung panggonan ing Grosvenor Casino ing London saka ana. [Image: Shutterstock.com] Serangan ing Inggris bisa uga duwe perdana menteri anyar ing Lizz Truss, nanging wilayah kasebut isih akeh masalah. Minangka asil saka mundhak biaya urip lan inflasi, serangan tengen UK lan ultimatums Uni-digawe kesapu negara, lan Grosvenor… Read More »

MGM nyedhaki LeoVegas Takeover minangka Shareholder OK Deal

Mayoritas pemegang saham LeoVegas wis sarujuk kanggo ngedol menyang MGM kanthi regane kira-kira $604 yuta. [Image: Shutterstock.com] Roda obah MGM Resorts International wis nyedhaki tuku raksasa game Swedia LeoVegas. Ing voting minggu iki, 96% pemegang saham LeoVegas nampa tawaran tender umum SEK61 ($5.71) saben saham. nampa persetujuan peraturan pungkasan sasi pungkasan MGM pisanan main kanggo… Read More »

Aturan Lotre Dijelasake minangka Pemenang Ninggalake Partner Kanthi Zero

Miturut Camelot, wong Inggris sing partner ninggalake dheweke lan njupuk pitung angka jackpot menang ora duwe hak kanggo dana. [Image: Shutterstock.com] Rasah critane apik, go bad Camelot, operator saiki Lotre Nasional Inggris, wis rampung aturan sawise juara jackpot ninggalake partner karo apa-apa. Kirk Stevens lan Laura Hoyle menang raffle ‘Set For Life’ ing Maret 2021,… Read More »

LaLiga Tandha RushBet minangka Mitra Betting Amérika Kidul

LaLiga wis mlebu RushBet minangka partner totoan eksklusif ing Amérika Kidul. [Image: Shutterstock.com] Nggedhekake setelan Liga bal-balan Spanyol LaLiga partner karo Rush Street Interactive (RSI) afiliasi RushBet sportsbook minangka partner eksklusif Amérika Kidul. Kita seneng bisa nggawa pelanggan sing dihargai luwih cedhak karo liga sing penting iki. “LaLiga minangka salah sawijining liga sing paling populer… Read More »