Tag Archives: Morgan

Morgan Stanley Direktur Projects Bounceback kanggo Macau

Macau nampa statement janjeni saka pakar Morgan Stanley ing G2E minggu iki. [Image: Shutterstock.com] Mumbul maneh Sanajan bisnis cepet-cepet sajrone puncak lan fase pemulihan pandemi, Macau tetep dadi pasar sing “nguntungake banget” kanggo operator. ngarepake revenue Macau ngluwihi total 2019 lan pulih kanthi lengkap ing 2024 Praveen Choudhary, direktur Morgan Stanley Asia, ngandika perusahaan kang… Read More »