Tag Archives: ndarbeni

Penn kanggo ndarbeni Enggo bareng isih saka Barstool Sports

Penn Entertainment tuku kabeh saham pinunjul saka Barstool Sports, saéngga bisa ngontrol perusahaan media kasebut. [Image: Shutterstock.com] Njupuk kontrol lengkap Penn Entertainment, biyèné dikenal minangka Penn National Gaming, wis sarujuk kanggo tuku Enggo bareng pinunjul isih ing Barstool Sports. Akibaté, perusahaan casino bakal duwe kontrol lengkap ing organisasi media olahraga. Barstool bakal dadi anak perusahaan… Read More »