Tag Archives: Nevada

Regulator Nevada nyetujoni Tropicana Takeover dening Bally

Bally wis nampa persetujuan saka Papan Kontrol Gaming Nevada kanggo njupuk alih Tropicana Las Vegas (digambarke). [Image: Shutterstock.com] Meh ngliwati garis finish Nevada Gaming Board Control (NGCB) wis menehi persetujuan kanggo Bally kang Corporation kanggo operate Tropicana Las Vegas casino resort lan duweni potensi redevelop properti. Regulator game negara announced kaputusan ana, karo property Las… Read More »

Legenda Bay First New Northern Nevada Casino ing 20 taun

Legenda Bay Casino wis dibukak, nggawe casino pisanan mbukak ing Northern Nevada ing luwih saka rong puluh taun. [Image: Shutterstock.com] Tonggak sejarah kanggo wilayah kasebut Legenda Bay Casino wis dibukak lawang kanggo pisanan, nggawe casino anyar pisanan ing Northern Nevada ing luwih saka 20 karo. Masyarakat bisa mlebu ing properti kasebut ing dina Selasa sawise… Read More »

FanDuel Cedhak karo Entri Nevada Senadyan Masalah Sadurunge

FanDuel wis ditampa disetujoni saka Nevada Gaming Board Control kanggo entri winates ing pasar olahraga totoan negara. [Image: Shutterstock.com] Meh ana Iku misale jek sing FanDuel ing verge mlumpat menyang pasar olahraga totoan Nevada kanggo pisanan. operator Sportsbook anjog US – kang sadurunge nampa pesenan mandeg-lan-go ing negara ing 2015 – ditampa Nevada Gaming Control… Read More »

Nevada Casino nyumbang $ 1M + kanggo Calon Gubernur

Nevada loro calon gubernur anjog, Steve Sisolak (foto) lan Joe Lombardo, wis ditampa luwih saka $ 1 yuta ing gabungan dana kampanye saka sektor casino. [Image: Shutterstock.com] Dhuwit gedhe mili Industri casino Nevada wis kontribusi pinunjul kanggo kampanye saka loro calon gubernur anjog ing negara. Steve Sisolak wis nampa babagan $943.000 Wiwit 2021, gubernur saiki… Read More »

Nevada Gaming Menang Top $ 1bn kanggo 16th Consecutive Sasi

Nevada kang juni gambling winnings $ 1,277 milyar, ing 16. sasi sakcara luwih saka $ 1 milyar. [Image: Shutterstock.com] Apa cara kanggo mungkasi taun fiskal? Inflasi, masalah ekonomi, ora ana masalah. Kanggo sasi 16 ing saurutan, menang gambling Nevada paling ndhuwur $ 1 milyar. $ 1,277bn ing Nevada casino gambling revenue kui ing Juni 2022… Read More »