Tag Archives: NFL

NFL Stock Market Style Mojo App Bukak ing New Jersey

Mojo, app totoan olahraga anyar sing nglacak pemain kaya saham, dibukak ana. [Image: Shutterstock.com] Mojo tekan pasar Mojo, aplikasi pelacakan data olahraga sing didhukung dening Alex Rodriguez, pisanan diluncurake ing New Jersey. pemain nyetel skor adhedhasar stats padha samesthine kanggo entuk Aplikasi kasebut ngetutake antarmuka sing padha karo aplikasi dagang saham, kanthi pemain dicetak adhedhasar… Read More »

GeoComply Mbukak 71,5% Pertumbuhan Betting NFL Saka 2021

Data geo-lokasi GeoComply nuduhake nomer skyrocketing ing taruhan NFL. [Image: Shutterstock.com] Panas metu lawang Pasar taruhan NFL nyorot kickoff musim reguler 2022-23 kanthi partisipasi bledosan. 103,1 yuta wilayah sing beda-beda, mundhak 71,5% saben taun Miturut data geolocation GeoComply, gamblers Amérika nang saka 103,1 yuta wilayah beda, Tambah 71,5% saben taun. Data dilacak saka opener ana… Read More »

Musim NFL anyar kanggo narik rekor 46,6 yuta bettors AS

Statistik taruhan olahraga AS terus njeblug amarga AGA ngira rekor 46,6 yuta wong diwasa ngrencanakake taruhan ing musim NFL 2022. [Image: Shutterstock.com] Survey taunan metu Ahead saka mangsa NFL anyar wiwit ana wengi, Association Gaming Amérika (AGA) wis dirilis prediksi basis survey kanggo totoan tengen US. 46,6 yuta wong diwasa rencana kanggo nang ing 2022… Read More »

MaximBet Partners karo Genius Sports kanggo Akses Data NFL

Genius Sports wis menehi hasil kanggo nyedhiyakake MaximBet karo data NFL pas wektune kanggo kickoff musim. [Image: Shutterstock.com] Njupuk kanggo data MaximBet gabung karo Genius Sports lan bakal miwiti nggunakake data lan analytics wektu nyata saka suite produk NFL. MaximBet saiki ngerti data liga paling anyar Kanthi musim 2022 NFL disetel kanggo miwiti Kamis wengi,… Read More »

Kansans ora bakal entuk taruhan olahraga ing wektu kanggo musim NFL

Sportsbooks Kansas bakal munggah lan mlaku ing wektu kanggo mangsa NFL anyar Sasi sabanjuré. [Image: Shutterstock.com] Inching nyedhaki Kayane buku olahraga ora bakal aktif ing Kansas ing wektu kanggo wiwitan musim NFL anyar ing 8 September. Sektor taruhan kudu bisa diluncurake ing sawetara tahapan sajrone musim kasebut, nanging, kaya sing ditugasake tanggal pungkasan yaiku 1… Read More »

BetMGM Dadi Resmi NFL Betting Partner ing Kanada

BetMGM saiki dadi partner taruhan olahraga resmi NFL ing pasar Kanada. [Image: Shutterstock.com] Ngrusak dalan anyar BetMGM saiki dadi partner taruhan olahraga NFL resmi ing Kanada. operator gambling online announced anyar ditambahi persetujuan multi-taun ana. Iku wis partner olahraga totoan NFL ing AS, wis mlebu sing menehi hasil tartamtu taun pungkasan. bisa nggunakake logo lan… Read More »