Tag Archives: Nggawe

Nggawe Slot Game World

VSO News ngandika karo Nir Ronen, pangareping perwira komersial lan operasi Spinominal, kanggo gain kaweruh ing donya anyar supplier kang slot game. Nunggang ombak Supplier game basis Israel Spinominal wis thukul wiwit diluncurake ing 2014. Sawise perusahaan cilik, pangembang saiki dadi pesaing utama ing slot online, duwe portofolio liwat 300 judhul lan nambah 1-3 game… Read More »

Union ujar $ 100M Staf Hard Rock Nggawe “Langkah Apik”

Pimpinan serikat pekerja lan pakar industri padha ngapresiasi keputusan penting Hard Rock International kanggo ngunggahake upah kanthi signifikan kanggo staf sing ora bisa ditindakake. [Image: Shutterstock.com] McDevitt kebak pujian Unite Here Local 54 presiden serikat pekerja Bob McDevitt wis muji Hard Rock International amarga nggunakake $ 100 yuta kanggo nyetel ukuran gaji AS, nyebataken minangka… Read More »

“Kita Nyoba Nggawe Slot Paling Apik sing Digawe”

VSO News ngomong karo Jacob Nordwall, manajer kreatif ELK – merek & pemasaran, kanggo entuk wawasan babagan game anyar Buffalo Toro. Kualitas tinimbang kuantitas ELK Studios wis ditampilake ing VegasSlotsOnline News‘ Slot Minggu luwih saka 20 kaping wiwit koleksi wiwit ing 2019. Studio game Swedia terus kanggo break cetakan saka desain slot karo saben release… Read More »