Tag Archives: Night

BetMGM Dijenengi New NBC Sunday Night Football Sponsor

BetMGM wis njupuk alih PointsBet minangka sponsor taruhan NBC Sunday Night Football. [Image: Shutterstock.com] njupuk alih BetMGM minangka Sponsor taruhan Sunday Night Football anyar NBC, ngganti PointsBet. Periode perusahaan kasebut diwiwiti kanthi pertunjukan pra-pertandhingan kanggo pertandhingan Minggu wengi pungkasan antarane Green Bay Packers lan Chicago Bears. sponsor kanggo liyane mangsa Alesan kanggo owah-owahan iku PointsBet… Read More »

Amazon, DirectTV menyang Co-Broadcast Thursday Night Football

Amazon lan DirecTV nggawa Kamis Wengi Bal-balan bali menyang publik kanthi susunan anyar. [Image: Shutterstock.com] Nggawa Thursday Night Football kanggo umum Amazon lan DirectTV wis sarujuk kemitraan kanggo siaran Kamis Wengi Sepakbola tengen Amerika. Amazon sarujuk kanggo njupuk alih ing 2022, setaun luwih dhisik tinimbang jadwal Pitakonan babagan carane Amazon bakal ditampilake TNF pinunjul wiwit… Read More »