Tag Archives: Ninggalake

Aturan Lotre Dijelasake minangka Pemenang Ninggalake Partner Kanthi Zero

Miturut Camelot, wong Inggris sing partner ninggalake dheweke lan njupuk pitung angka jackpot menang ora duwe hak kanggo dana. [Image: Shutterstock.com] Rasah critane apik, go bad Camelot, operator saiki Lotre Nasional Inggris, wis rampung aturan sawise juara jackpot ninggalake partner karo apa-apa. Kirk Stevens lan Laura Hoyle menang raffle ‘Set For Life’ ing Maret 2021,… Read More »