Tag Archives: njamin

Venetian Reneges ing $ 1m + ing poker Comp njamin

Venetian lan PokerGO mbatalake rong acara ing Festival Stairway to Millions ing akhir minggu, kanthi hadiah gabungan sing dijamin ngluwihi $ 1 yuta. [Image: PokerGO] Tangga kanggo apa-apa pemain poker Angry njupuk kanggo Twitter ing akhir minggu minangka The Venetian mbatalake loro acara karo total ‘jaminan’ $ 1,1 mayuta-yuta. Kamar poker mandheg sing dijadwalake $… Read More »

Hustler Casino reneges $ 250.000 Tournament njamin

Prediksi overlay, Hustler Casino dibatalake $ 250.000 dijamin turnamen hadiah blumbang sawise patang flights dhisikan lan wis dijupuk akeh panas kanggo. [Image: Alessio Domato via Wikimedia Commons] Apa sing wis ditindakake ora bisa dibatalake Larry Flynt misuwur sapisan ngandika: “Mratelakake panemume kaya assholes – saben wong duwe.” Iki duweku: Aja janji sing ora pengin ditepati.… Read More »