Tag Archives: Olahraga

CEO Disney Says ESPN Ora Bakal Nangani Betting Olahraga

ESPN lan Disney saiki nggoleki pihak katelu kanggo mbantu dheweke mlebu ing jagad taruhan olahraga. [Image: Shutterstock.com] Tau ing kertu CEO Disney Bob Chapek ngandika ana sing jaringan olahraga afiliasi ESPN looking for partners kanggo mlebu ing pasar totoan olahraga. Saiki, kita bakal mbutuhake mitra kanggo nindakake iku, amarga kita ora bakal dadi buku. “Kita… Read More »

Olahraga Betting Analysis App “Juice Reel” Isi Betting Niche

A app totoan olahraga anyar disebut “Juice Reel” nawakake analytics unik ora ditemokaké ing situs ndhuwur liyane. [Image: Juice Reel via Apple App Store] tawaran unik Aplikasi sing diarani “Juice Reel” nggawe ombak ing industri taruhan olahraga kanthi pendekatan revolusioner kanggo nggawe taruhan. taruhan bisa dilacak ing wektu nyata, nalika pangguna uga entuk akses menyang… Read More »

Siji ing Lima Dewasa Bet ing Olahraga Taun kepungkur

Miturut Pew Research, mung ing siji saka limang Amerika gambled olahraga taun pungkasan. [Image: Shutterstock.com] Indikasi survey Saklawasé siji saka limang wong diwasa AS taruhan olahraga ing 2021, miturut laporan Pew Research sing dirilis Rebo. 19% saka responden melu ing sawetara wangun gambling olahraga 6,034 wong diwasa ditliti saka 5-17 Juli minangka bagéan saka panliten… Read More »

Kasur Mack Olahraga News Bukak ndhisiki Betting Sites

Situs olahraga online anyar Mattress Mack fokus ing olahraga lan waralaba Texas lan Louisiana, kayata Houston Texans NFL, kanthi situs taruhan olahraga ing kertu. [Image: Shutterstock.com] Ngembangake karep Kingpin bisnis Texas dikenal kanggo totoan olahraga alam bébas wis ditambahi passion kanggo situs warta pusaté watara liga utama lan waralaba College saka Texas lan Louisiana. plans… Read More »

Olahraga Circa bisa uga kudu nutupi Overlay Kontes $ 4M +

Katon kaya Circa Sports kudu nutupi kekurangan luwih saka $ 4 yuta kanggo entuk hadiah sing dijamin kanggo loro kompetisi bal-balan pro. [Image: Shutterstock.com] Wektu terus mlaku Kanthi tenggat wektu entri Sabtu sore wis cedhak, Circa Sports isih adoh saka entuk entri sing cukup kanggo rong kompetisi taruhan bal-balan pro. Operator Sportsbook mbutuhake luwih akeh… Read More »

FanDuel Bukak FanDuel TV Fokus ing Betting Olahraga

FanDuel wis resmi ngumumake peluncuran FanDuel TV, sing bakal nyiarake olahraga langsung lan konten sing gegandhengan karo taruhan. [Image: Shutterstock.com] Proyek anyar sing nyenengake FanDuel Group wis ngumumake peluncuran FanDuel TV. operator totoan olahraga anjog ana dicethakaké plans kanggo njaluk jaringan munggah lan mlaku ing September. FanDuel TV bakal dadi jaringan televisi kabel linear sing… Read More »

Kansans ora bakal entuk taruhan olahraga ing wektu kanggo musim NFL

Sportsbooks Kansas bakal munggah lan mlaku ing wektu kanggo mangsa NFL anyar Sasi sabanjuré. [Image: Shutterstock.com] Inching nyedhaki Kayane buku olahraga ora bakal aktif ing Kansas ing wektu kanggo wiwitan musim NFL anyar ing 8 September. Sektor taruhan kudu bisa diluncurake ing sawetara tahapan sajrone musim kasebut, nanging, kaya sing ditugasake tanggal pungkasan yaiku 1… Read More »

Gubernur Massachusetts Tandha Bill Betting Olahraga menyang Hukum

Gubernur Massachusetts Charlie Baker wis mlebu Bill legalizing totoan olahraga ing negara. [Image: Shutterstock.com] Nggawe kemajuan Gubernur Massachusetts Charlie Baker wis mlebu tagihan olahraga totoan menyang hukum. Gubernur – panyengkuyung suwene legalisasi totoan – uga tumindak ing 16 tagihan liyane ana. pranatan wis digawe Sawise mlebu tagihan, Komisi Gaming Massachusetts kudu ngrampungake peraturan sektor lan… Read More »

Stacey Abrams Kepengin Legalize Betting Olahraga ing Georgia

Calon gubernur Georgia Stacey Abrams pengin legalize gambling lan olahraga totoan ing negara. [Image: Shutterstock.com] Ora marem karo incumbent Calon gubernur Georgia Demokrat Stacey Abrams bubar mbukak rencana ekonomi anyar sing bakal legalize casino gambling lan totoan olahraga. dheweke bisa nudingake driji akeh sing dikarepake.” Abrams, salah siji saka Demokrat paling pengaruh saiki ing kantor,… Read More »

Wong Dipenjara 10 Taun Amarga Ngrampok Buku Olahraga

Wong sing nggunakake bedhil palsu kanggo ngrampok limang buku olahraga London dihukum sepuluh taun penjara. [Image: Shutterstock.com] Sportsbook ora perlu kuwatir maneh Wong sing nggunakake baton minangka shotgun palsu kanggo ngrampog sawetara buku olahraga ritel ing London, Inggris bakal nglampahi sepuluh taun ing pakunjaran. Brett Mullan, 50, nyimpen tongkat collapsible ing tas plastik kang digunakake… Read More »