Tag Archives: Operator

Inter Milan Setuju karo Gambling Operator LeoVegas

Inter Milan wis gabung karo LeoVegas, mlebu perusahaan gambling minangka panyedhiya infotainment anyar. [Image: Shutterstock.com] Inter Milan gabung karo LeoVegas Buta bal-balan Italia Inter Milan wis mlebu persetujuan kemitraan karo perusahaan gambling populer LeoVegas. “Inter lan LeoVegas.News minangka kombinasi sing dilahirake kanthi kepinginan kanggo terus melu komunitas penggemar Nerazzurri,” ujare Inter ing pratelan sawise pengumuman… Read More »

Nyambung Gambling Operator LeoVegas Dendo £ 1,32m

LeoVegas kudu mbayar denda £ 1.32m menyang UKGC minangka akibat saka anti pencucian dhuwit lan kegagalan tanggung jawab sosial. [Image: Shutterstock.com] Ora nganti awal operator gambling online LeoVegas PLC wis didenda £ 1,32m ($ 1,6m) dening UK Gambling Komisi minangka asil saka anti-dhuwit laundering lan Gagal tanggung jawab sosial. Kepala regulator gambling Inggris ngumumake tumindak… Read More »