Tag Archives: ora

CEO Disney Says ESPN Ora Bakal Nangani Betting Olahraga

ESPN lan Disney saiki nggoleki pihak katelu kanggo mbantu dheweke mlebu ing jagad taruhan olahraga. [Image: Shutterstock.com] Tau ing kertu CEO Disney Bob Chapek ngandika ana sing jaringan olahraga afiliasi ESPN looking for partners kanggo mlebu ing pasar totoan olahraga. Saiki, kita bakal mbutuhake mitra kanggo nindakake iku, amarga kita ora bakal dadi buku. “Kita… Read More »

Hiburan Star Ora Layak kanggo Terus Sydney Casino lisènsi

Star Hiburan wis ketemu unfit kanggo nyekeli lisensi casino in Sydney. [Image: Shutterstock.com] Masa depan sing ora mesthi Dipuntedahaken diselidiki sudhut ing operasi sawijining, Star Entertainment Group dianggep ora cocog kanggo nyekeli lisensi casino ing Sydney. New South Wales (NSW) Komisi Casino Independent (NICC) ana diterbitake laporan saka Adam Bell SC. nimbang opsi kanggo tumindak… Read More »

Sportsbooks Ora Ndhukung Liz Truss kanggo Long Term minangka UK PM

Sportsbook Inggris ora banget optimistis babagan Liz Truss dadi Perdana Menteri kanggo jangka panjang. [Image: Shutterstock.com] Ora optimistis banget Sportsbooks Inggris ora banget bullish ing mbesuk Perdana Menteri Inggris Liz Truss karo long term. William Hill percaya yen pemerintahan Truss luwih cendhek tinimbang Theresa May, sing ngentekake 1.106 dina ing 10 Downing Street. Partai Konservatif… Read More »

Dara O’Kearney – Vlogging Ora Mateni Bintang Podcasting

Penulis VSO News Dara O’Kearney yakin akeh sing salah mikir babagan vlogging minangka masa depan nggawe konten poker. [Image: Shutterstock.com] Prediksi palsu Sawetara taun kepungkur, kancaku Unibet Poker duta ing wektu Espen Jørstad mbadek sing mangsa (paling ing syarat-syarat isi poker) lay ora ing blog, utawa podcast, nanging ing vlogs. Dheweke ora mung ana ing… Read More »

Khabib Nurmagomedov Ora Bakal Njupuk Sponsor Sportsbook

Mantan juara UFC Khabib Nurmagomedov ngomong babagan proliferasi sponsor perusahaan taruhan ing olahraga. [Image: Shutterstock.com] “Luwih ala tinimbang alkoholisme” Mantan juara kelas ringan UFC, Khabib Nurmagomedov, ujar manawa dheweke ora bakal nganggep kerja bareng karo buku olahraga sawayah-wayah. Kita ora butuh bookmaker.” “Kita duwe akeh sponsor apik sing makarya karo kita lan nganakake acara karo… Read More »

VSO California Sports Betting Tanya Jawab Eksklusif Ora Ora ing 27

Retak lan kecanduan Ing California, perang politik nglawan proposisi taruhan olahraga dadi panas. Ing tangan siji, koalisi operator totoan komersial kalebu FanDuel lan Draftkings wis ndhukung Proposition 27 kanggo totoan online. Kangge, mayoritas suku California ndhukung Proposition 26 kanggo totoan urip ing kasino suku. mbuwang kampanye politik wis samesthine kanggo mencet rekor negara Loro-lorone kelompok… Read More »

Kansans ora bakal entuk taruhan olahraga ing wektu kanggo musim NFL

Sportsbooks Kansas bakal munggah lan mlaku ing wektu kanggo mangsa NFL anyar Sasi sabanjuré. [Image: Shutterstock.com] Inching nyedhaki Kayane buku olahraga ora bakal aktif ing Kansas ing wektu kanggo wiwitan musim NFL anyar ing 8 September. Sektor taruhan kudu bisa diluncurake ing sawetara tahapan sajrone musim kasebut, nanging, kaya sing ditugasake tanggal pungkasan yaiku 1… Read More »