Tag Archives: Park

Churchill Downs mbayar awis $79M kanggo tuku Ellis Park

Churchill Downs tuku Ellis Park ing Kentucky ing awis $ 79 yuta. [Image: Shutterstock.com] Kesepakatan amba Churchill Downs Inc. (CDI) wis mlebu persetujuan kanggo tuku Ellis Park ing Henderson, Kentucky minangka bagéan saka $ 79 yuta awis menehi hasil. anjog gambling lan perusahaan racing announced kabar ana. Minangka asil saka menehi hasil, CDI bakal duwe… Read More »