Tag Archives: Paul

Jake Paul Betr Micro Betting Company Bukak F2P App

platform Micro-totoan Betr dibukak app pisanan ana, miwiti karo free muter nunggu persetujuan peraturan kanggo totoan dhuwit nyata. [Image: Shutterstock.com] Durung ana taruhan dhuwit nyata… Platform taruhan mikro Jake Paul Betr ngluncurake aplikasi seluler gratis kanggo muter ing Amerika Serikat, Kamis. fokus ing acara cilik ing muter, kayata yen uncalan sabanjuré iku werni utawa bat… Read More »

Jake Paul mundhakaken $ 50M kanggo New Sports Betting Startup Betting

Jake Paul wis nampa $ 50 yuta ing pendanaan kanggo Betr, perusahaan totoan olahraga kang co-didegaké. [Image: Shutterstock.com] Ngembangake pembangunan Sensasi Internet lan petinju Jake Paul terjun ing jagad judi kanthi woro-woro paling anyar: nggawe platform taruhan mikro. Paul, 25 taun, ngumumake Senin yen dheweke lan pakar industri Joey Levy wis kerja sama kanggo mbentuk… Read More »