Tag Archives: Peluang

Ngalih Peluang Tinju Jake Paul-Anderson Silva, Dhukungan Silva

Jake Paul ora maneh favorit marang Anderson Silva sawise bookmakers pisanan sijine wong kaya. [Shutterstock.com] Donya tabrakan Wektu cendhak Jake Paul minangka favorit ing pertandhingan tinju sing bakal teka nglawan Anderson Silva wis rampung. tantangan paling gedhe Paul, YouTuber lan penghibur kanthi luwih saka 45 yuta pengikut media sosial, bakal ngadhepi mantan juara UFC nalika… Read More »

Peluang lan Prediksi Divisi AFC

Sportsbooks wis dirilis rintangan totoan AFC, lan kompetisi ing kabeh-wektu dhuwur. [Image: Shutterstock.com] AFC bali Juara Super Bowl bisa uga ana ing NFC, nanging AFC diisi karo tim paling dhuwur ing NFL. akeh talents quarterback warna Cincinnati Bengals muncul minangka wakil konferensi ing game Lombardi taun kepungkur. Nanging, macem-macem bakat lan kompetisi sing ora ana… Read More »