Tag Archives: pemain

Pemain Request Tindakan Marang Data, Gambling Perusahaan

Para olahragawan nuntut ganti rugi luwih saka £400 yuta ($468,2 yuta) kanggo adol data pribadhi. [Image: Shutterstock.com] Wektu terus mlaku Atusan olahragawan nglakokake tindakan hukum marang perusahaan judi lan pangolahan data amarga nggunakake informasi pemain, pertandhingan lan pelacakan, saben Atletik. terus nggunakake informasi ing risiko tumindak tambahan Surat tumindak dikirim menyang perusahaan, menehi 28 dina… Read More »

Pemain US PokerStars bisa menang PSPC Platinum Pass

Pemain PokerStars ing Pennsylvania, Michigan, lan New Jersey bakal duwe kesempatan kanggo menang $30,000 PSPC Platinum Pass kanggo sebagian besar sisa 2022. [Image: Shutterstock.com] Paket hadiah sing larang regane Senajan pemain poker ing limang negara duwe kemampuan kanggo seneng game online, siji masalah padha ngadhepi iku padha diwatesi saka sak donya lan, ing siji, akeh… Read More »

Pemain bal-balan Chris Maguire ditundha amarga pelanggaran taruhan

Chris Maguire saka Lincoln City FC dilereni soko tugas tanpa wates amarga taruhan ing game kasebut nalika aktif main. [Image: Shutterstock.com] Chris Maguire dadi moho Pemain bal-balan Lincoln City FC Chris Maguire wis dilereni soko tugas tanpa wates amarga nglanggar aturan totoan Football Association (FA). penundaan “tanpa prasangka nganti kabar luwih lanjut” Klub kasebut ngonfirmasi… Read More »

Red Tiger membawa pemain kembali ke Old Arabia melalui slot video 10,0001 Nights Megaways yang baru dirilis

Perusahaan pengembang permainan kasino milik Evolution, Red Tiger, telah meluncurkan sekuel bertema Arab untuk rilis slot online November 2020, 10,001 Malam, melengkapinya dengan mesin permainan Megaways yang disewa dari pengembang perangkat lunak Australia Big Time Gaming (BTG). Mengambil satu halaman dari kumpulan dongeng Timur Tengah yang dikenal sebagai Seribu Satu […] #Red #Tiger #membawa #pemain… Read More »