Tag Archives: Perjuangan

Twitch Jeneng Ndhesek Gambling Larangan minangka Colleagues Reveal Perjuangan

Sawetara streamer Twitch sing misuwur nggunakake platform kasebut kanggo nglarang aliran judi sawise salah sawijining kolega ngumumake perjuangane karo kecanduan. [Image: Shutterstock.com] Wahyu paling anyar Akeh streamer Twitch sing misuwur njaluk platform kanggo nglarang konten judi sawise kanca-kanca streamer mbabarake perjuangane karo kecanduan. Slikers njupuk dhuwit saka penggemar lan kanca-kanca streamer Abraham Jehad “Sliker” Mohammed‚Ķ Read More »